Пелюстка прозрiння

 Моя Вітчизно! Дівчинко убога...
 Нащо ти на цю оргію прийшла
 І рученята тягнеш від порога
 До ситого і п’яного стола?
 Нащо ти на цю оргію зайшла?!
 До прокурорів, крамарів пихатих,
 До президентів п’яних і глухих...
 Нащо ти хилиш голову до ніг
 Кривавих доморощених магнатів?
 Вернись убога, до убогих хат...
 Майбутнього нема у псів лукавих!
 На згарищах потрощених палат
 Поїсть вогонь пілатів і царят -
 Все стане на круги,воскресне й кане.
 Ти не заходь до склепищ золотих,
 Там трупний сморід тулиться в оздобах,
 І росомахи у людських подобах
 Білують співвітчизників німих -
 Ти не заходь до склепищ золотих!
 Іди між люди, дівчинко моя...
 Хай не регоче над тобою каїн...
 Пошли до Біса увесь світ  лукавий,
 І йди між люди, дівчинко моя..!
               


Рецензии
Спасибі велике Вам за цей вірш!

З повагою ,Олена Войнаровська.

Елена Войнаровская   17.10.2009 14:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.