Небуття...

Німі слова і тиша ночі,-
Холодний подих самоти,
Забутий день, що десь щомиті
Сповіда свій смертельний гріх...

Німі слова - і все застигло, -
Лиш чутно десь відлуння снів
Та тихий бій живого серця,
Що відкриває всесвіт мрій...

Німі слова - та в мить все зникло, -
Здалося знов, що є життя
Що бій того живого серця
Обійме щастя небуття....


Рецензии