ТЕБЕ

Тобі
Не просто розпочати все зі старту
Хоча інакше і не зробиш ти
Ось вже весна, а значить треба й варто
Ще й вік підходить вже 21
Тож досвід певний маю в спілкуванні
Та особлива ти, як це сказать?
Дух перехоплює, мабуть це є кохання
Не знав його – нема з чим порівнять
Я волю свою втратив – дуже прикро
Бо був як вітер – зараз як туман
Попав я в пастку, у кохання клітку
Пусти на волю, розімкни капкан
Та пізно вже, я вирішив “зіграти”
І поки що не знаєш цього ти
Що мимоволі  ти змогла забрати
І полонити мої мрії і думки
Тож я стартую, геть усі вагання!
Хоч я в полоні – це приємний стан
Перебувати у полоні у кохання
Веди мій ангел і лікуй від ран.


Рецензии