Ось i осiнь попiд носом

Ось i осiнь попiд носом,
Ти хiба незчувся й досi
Як повiтря похмурнiло,
Насупонилось бурмилом,
А вже зовсiм незабаром
Все задише перегаром,
I п’яничка, ранок грiшний,
Прокидатися пiзнiше
Та все важче починає,
I ще буде так, що навiть
День i нiч зiйдуться в купу
Як на цвинтарi два трупи,
I злякавшися вiд того
Знов почнуть робити ноги
Якнайдалi, в рiзнi боки,
I тодi, спочатку трохи,
Слiд за ними, будуть люди
Телiпатись, як приблуди,
Все прискорюючи ходу,
I радiючи нагодi,
Хоч куди, аби щоб звiдси,
I що бiльше пройдуть вiдстань,
Тим щасливiшими стануть,
Сенс життя не в цьому саме?


Рецензии
Сподобалось! "I злякавшися вiд того
Знов почнуть робити ноги" - скорiше-б! - на все добре! Алла.

Алла Зили   26.11.2014 19:34     Заявить о нарушении
Дякую, Алла. Все буде добре.

Олег Тимофеев   27.11.2014 09:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.