Марне життя

Чомусь зустрілись дуже пізно
Коли померла осінь вже
Наші серця билися різно
Але ти, я - були одне.

Життя ми програвали в карти
На гроші на любов і час
Чекали зорі наче варта
Коли зійдуть з небес до нас

Але ми перші все змінили
Розбили радість та життя
Зірки зірвали марно - вбили
Теперь лиш просим каяття.

24.07.09


Рецензии