Хвиля кохання

Наші кораблі зійшлись у морі
Затопили моє сердце жаллю
Ангели спинилися на горі
Обливаючи моря печаллю.

Нам зірку з неба зіслали
Але ми кохання загубили
Чому підступним ангелам віддали
Своє кохання та останні сили?

Немає відповідей на питання
І серце обливається дощем
Та залишилась надія на кохання
Лише в душі зостався щем.

17.08.09


Рецензии