Запитання

Де твої невлучні запитання
Чомусь я чую їх у снах
Тебе повертати немаю бажання
Мені потрібна лиш віра в очах

Шепочуть мені, що я не твоя
Але цього я не відчуваю
Свою ми долю вибирали навмання
Але вона щаслива - це я знаю

Всі кажуть не кохає й не кохав
Я вірю у інакші речі
Мене до скону ти запам'ятав
Таку як я не знайдеш ти, доречі.


Рецензии