Сяйво

Коли очі чомусь палають
Коли губи щось шепочуть
Коли моя душа бажає -
З твоєю зустрічатися щоночі.

Коли сльозинки на віях
Стають сніжинками в очах
Коли в моїх казкових мріях
Я відчуваю лише страх.

Я замкнута в темнім крузі
Чи просто на арені цирка?
Я буцім у небеснім лузі
Шукаю квітку ту,як зірка


Рецензии