Чудо

Нам зірки майбутнє шепотіли
А янголи розповіли про щастя
Але ми слухати не хотіли
Вважали все це "наврочить" на нещастя

Нам карти розклали у горе
Чаклунка попередила про жах
Але ми слухали лиш море.
Та мріяли лише у снах.

Чому всі шукаєм чудеса
Чому майбутнє не вартуєм
Небуття - така ж краса
А краса наш світ рятує

Чому чудес усі шукаєм
І намагаємось розкрити?
Чому ніяк не зрозумієм
Що чудо - це когось любити...

19.08.09


Рецензии