Як охопити поглядом усiх

Як охопити поглядом усіх
Побачити усе і записати?
Як наливається на дереві горіх,
І як білизну йдуть жінки до річки прати.
Як білка стовбур швидко пробіга,
Дівчисько ляльці кіски заплітає.
І як у вояка болить нога,
Газету дідусю онук читає.
Йдуть полем трактористи молоді.
Кує зозуля, пахне рута м’ята.
Карасики шугають у воді.
У очереті качка й каченята.
Чудовий край, природа на селі!
Духмяний хліб від матінки землі.
2003


Рецензии
Отлично написано!!!

Федоренко Эдуард Николаевич   22.03.2010 15:30     Заявить о нарушении