Чашка

Обіцяв своїй чашці
Надрукувати оповідь
Про те, що я пив з неї
І лоскотав зубами
Її керамічний краєчок
Як заповнював чашку сирою водою
Як відламував їй єдину ручку
Як вперше вона дала тріщину
Посередині мого імені
Як востаннє вона була сповнена
Рідиною що перетікала через краї
Крапаючи на підлогу малюнками схожими на їжаків
Здається надвечір
Її чашолистки опинилися у відрі для сміття
І різали своїми гострими кістками чорний поліетиленовий пакет
Як я купив нову чашку
З таким же огидним іменем
З такою ж зламаною ручкою, яке та видавала за вушко
З керамічним краєчком, хоча цей здавався трохи теплішим
З такою ж передбаченою тріщиною через декілька тижнів
Як заповнив її такою ж самою сирою водою
Я також пообіцяв їй
Надрукувати оповідь


Рецензии