Автостопное... укр. яз

Ти летиш по життю автостопом,
Кожен другий водій – ублюдок
І розгубленно зирять люди
Ти біжиш по життю галопом
Без зупинок на жодне світло
Ігноруючи всі кордони
Вже у інших сім*я і діти
А у тебе – рюкзак і порно.
Твій оргазм – це нові маршрути
І кінчаєш в чужих автівках
І дорога - твоя отрута
І дорога - твоя готівка
І дорога – це все, що маєш
Твоя герда, твоя гертруда,
І дорога тебе тримає
І до смерті з тобою буде
І війдеш в її тепле лоно
День під небом домінікани
Стане вічним останнім домом
І притулком твоїм останнім
І в чистилищі ненароком
Бородатий тебе спитає
Вибирай, чи до пекла стопом,
а чи потяг (купе) – до раю.
І промовивши тихо «Підем»
Без вагань обираєш перше
Й вірний янгол злітає слідом
Той, що скрізь за тобою стежив


Рецензии