Let s Get Lost

давай втечемо від усіх сховаємось
нехай вони думають що ми загубилися
будемо ніжитись всю ніч в любощах
намагаючись не відпустити цей день
не випустити один одного з обіймів
або просто заснемо міцним сном у спокої

а потім будемо важко прокидатися вранці
розплющувати напухлі сонні очі
докладаючи таких титанічних зусиль
аж здаватиметься що новий день народжується
і ми в ньому народжуємось наново
покидаючи тепле лоно ліжка


Рецензии