Ти, поетеса

Рецензия на
«Я ветром изрезала вены»
Надежда Ручеек
------------------------

"Надежда" означає надія.
Ти вітром розрізала вену.
А чому?
Такогож, на правді й немає;
це поетично красиво лунає!

Ти бігала боса по дорозі.
Булаж ця дорога кам"яна?
По слову твоєму:
огняна була
- тебе обдурила,
та ноги твої спекла.

Ти вітром розрізала вену.
Покрасніла у річках вся вода!
А знайшла ж ти любов,
яку шукала;
чи осталась однако
як раніше була?

Та не плач!
Не сама ти лишилась.
Цілий світ поглядає на тебе
- поетеса ти зробилася.
Фіолетовимм ароматом,
для всього світу,
стало твоє життя.


Рецензии