Безв ст

Безвісті

Безвісті пропало кохання -
Лиш на серці образ горить,
В часі загубилась остання
Наша згубна проклята мить.

Безвісті. Тепер лиш розлука.
Я іду вперед навмання
Й чую як розгнівана сука
Виє вслід минущого дня.

Безвісті. Нічого не бачу
І торкаюсь пальцями стін.
Іноді від слабкості плачу
Й чую їдкі запахи - тлін...

Безвісті. Невже я пропаща?
Боса йду по гострому склу.
Вовком демонструється паща
Голод. То до неї я йду?

Безвісті. Чому ж є ще сила
Йти і йти крізь цей темний ряд?
Господи, невже я зуміла
З лабіринту вийти назад?  (2007)


Рецензии