ненависн

Ненависні очі!
Навіщо щоночі
Снитеся мені?..
Ті очі - блакитні,
Мов небо у квітні, -
Блищать у пітьмі.
Я просто втомилась.
Напевне, змінилась.
Існую, нажаль...
Смієшся, я бачу.
Не плачу! Не плачу...
Зимова печаль.
Не бачила сонця.
Лиш сніг у віконця,
Чи дощ?.. Все одно.
Знов дим у повітря.
Неси його, вітре!..
Життя - не кіно.


Рецензии