Кохання!

 Пророче миле серце біль,
В душі страждання прорікає,
І покриває душу пил,
Чуттєве серце вниз злітає.

Минає рік в солодкім сні
Та мозок серце нарікає:
«Повір мені, повір мені,
Солодкий біль жалю не знає!»

Страждання, пастка – все одно,
Ти любиш, любиш и ти знаєш,
Коли впадеш в глибоке дно
Тоді ти смертю нарікаєш.

Довічний біль тобі дано!
Та зараз ти любов’ю граєш,
А що там буде!? Все одно
Нехай хоч кулю в серце маєш.

Та пристрасть наче кокаїн,
Ти п’єш її і спрагу маєш,
Пливеш ти з нею до руїн,
Та все одно її тримаєш.

Кривава, наче сто гармат,
Одразу серце упіймало.
Тобі в цій грі і шах, і мат
Але тобі цього замало…


Рецензии