Не оконченное..

я не зважав на досить круті схили,
І впевнено лічив свій шлях по кроку,
Як ви гадаєте, чи вистачило сили,
Чи не спіднкувсь я по дорозі ненароком?

Вздовж пагорба зостались де-неде дерева,
Й стежина час від час з погляду зникала,
Крокуючи вперед не знав, що повертатисьтреба,
Що небезпеа там по переду чекала..


Рецензии