Щоденник Життя

Чорні сторінки
Свого життя я листаю,
Що буде завтра
Я досі не знаю...

Загину і забудуть
Мене на завжди
Що я вспів зробити
У цьому житті?

Краплина-доповнює море,
Дерево-доповнює ліс,
Камінь-доповнює скелю
З якої я стімко падаю униз!!!

Залиште мене...
Я і так одинак...
Не треба дивлячись
Плакати в слід...
А серце від болю досі горить....


Рецензии