Тяжкий св т

Життя минае
День за днем
Минають і моменти долі
Важкої долі небуття...

Протест свідомості до смерті,
Не цінемо життя свого,
Але воно лише одне
І так прекрасне,яка перлина...

Важкі часи у нашім світі,
І тяжко жити в цьому літі-
Важкому світі сьогодення...


Рецензии