Мадина

Рауай ма рауай чызгай,
Бирае дае уарзын мае хуры хай,
Дае заердаейы дуар байгом кан,
Малын аез куы на фенын даеу.

Базард:

О дае цастытае, мидбыл худ,
Мысын дае мысын, о расугъд,
Да аивд бакастай аез царын,
Агурын аез даеу, агурын.

Фенын аез фынтае даеу тыххай,
Дае цъаех цастытае, о таергай,
Цаемае дае бауарзтон чызгай?
Анае дауай маем цард даер най.

Базард:
О дае цастытае, мидбыл худ,
Мысын дае мысын, о расугъд,
Да аивд бакастай аез царын,
Агурын аез даеу, агурын.


Ды дае мае уарзт аемае цин,
Мысын дае араех аемае баелын,
Мадина  даеу фенынмае тырнын,
Ферох канынаей тынг тарсын

Базард:
О дае цастытае, мидбыл худ,
Мысын дае мысын, о расугъд,
Да аивд бакастай аез царын,
Агурын аез даеу, агурын.


Рецензии
Адыгейский?

Сени Сюйгеним   12.07.2010 18:39     Заявить о нарушении
Нет, осетинский.

Тима Базотти   12.07.2010 21:14   Заявить о нарушении