Тайна

Чому б тобі не розкрити
Мені свої таємниці
Чому б не дати зрозуміти
Те, що не скажеш словом

Мені доводиться все знову й знову
До тебе підбирати шифр
Та не піддається твоє серце злому
Не пам'ятає жодних цифр

Та вірю я, що прийде час
І ти сама мені відкриєш
В своїх обіймах затиснеш
І всім словам моїм повіриш


Рецензии