индастриал

Труби, що видихають осінь -
Хмари кольору теплого жовтня.
Ми стоїмо на останньому поверсі,
З нього от-от зістрибнула самотність

Смерть увінчав соковитий хрускіт,
Лагідний смак техногенних яблук.
Знизу хтось лає нас суто по-руськи,
Але в нас немає ніяких траблів

Небо над нами розбещене вогнищем,
Небо тут снить цехами ливарними,
Я залишаю всілякі тонкощі,
Покрівлею даху дряпаю карму

Це був мій край, що старими заводами
Тепер із тобою надійно сплетений.
Вісім прольотів пожежними сходами
з індастріалом всередині.

29.08.09


Рецензии