Привiт, сучасний свiт!

Привіт, сучасний світ!
Як твої, наразі, справи?
Де молоді яскравий цвіт?
Цвіт нації! Привабливий та гарний!

Я побачити прийшов до тебе,
Почути життя, крізь ланцюги неба.
Нехай зникне журба - її втілимо в майбутнє!
В своє, в таке найкраще, в незабутнє!

Твоє, тільки твоє - іншим і не мрій!
Останній подих, затамуй дихання!
Власні українські зорі, хмари, обрій…
Зачекай, я вже бачу час зростання!


Рецензии