Смоуж

                (У каждого свой смоуж, моим смоужом был один человек, все смоужы разные, но в любом случае одно и то же (см. концовку), поэтому я считаю этот стих очень содержательным по части морали)

     ***********************************************
           что ж са мною, что ж? ах это ж - СМОУЖ!
   
Аднойчы ноччу у лесе я шоу
ды прыступ нейки на мЕне найшоу
я жопаю моцна сраць захацеу,
и з гэтым жаданнем пад дуб я прысеу

И тольки личинку сваю я адклау
как стау часацца злосна анал
Пачуу я у жопе свярбенне
и поняу: ВЛЕЗЛО В МЯНЕ СТВАРЭННЕ

Я поняу, што СМОУЖ у жопе маей
што там ён ****уе сярод пердулей
Але ж ад такого аргазму
в жопе зъявилися газы

о Смоуж!  што ж ты блять натварыу!
пукам мяне ты апладатварыу!
и с тога часу, стала маим пракляццем
заусёды пярдзець: и у лесе и у хаце

И деука мая зваръяцела
не хоча касацца майго цела
а врач мне сказау
"лучше жопу помой и ноги пабрэй и письку сваю маслам палей"

пэуна у жопе смаужу интерэсна
для яго там сладки стол сэкса...
а деуки усе мяне избегали
бо знали: забита маё аналле
што пяржу я як роухкае дзик
яки сэксуален и дик

и я знаю, начами, там, у глубине
смоуж пациху патрАхвау мяне
я панЯу:
Пака у жопе тваёй смоуж жыве
ты будзеш як ён - у гауне
пЕрдзиць ты будеш кожну секунду
будзеш сэкс-рАбам гэтай паскуды

и вдруг одна девка сказала мне
Што жопу маю пробкай заткне
и тут я поняу, поняу, люди
што СЭКС У МЯНЕ БУДЗЕ

я быу голым
бо быу адзет на голае цела
ёбся з ёй як зваръяцелы
патрахивау так што лезла из вуха
я насмерть праёб эту шлюху
и раптам в жопе маёй прайзашло извяржэнне
не вытрымала пробка у целе
и с мощным звукам
я галосна запукау
ды разам с тым пукЕллем
вылецела з жопы стварэнне
и тяперь

теперь я знаю: жызнь твая - ложь
пакуль в жопе тваей
СМОУЖ


Рецензии