Жаланне

ЖОПКА я твой друг
падары мне пук!
и сваим глазам усерадзИ
ах, на мяне ты паглядзи!

ах ДАЙ жэ дай же ДАЙСЯ
сябе дай атлизаць
ах як жэ якжэ якжэ як шею не сламать!!
...еб тваю мать

ах якжа сунуць *** у цябе
не дастаю нияк, ох не!

ты пацалуй мяне! цалуй
мой малады ванючы ***!
и я пайму тады,
што любиш ты мяне
што трахаюсь я у жыцци
а вовсе не ва сне
але...

я знаю невазможна.
хоть станешь плакать...
нияк! нияк НЕ МОЖНА
ЖОПУ СВАЮ ТРАХАЦЬ

и кольки не спрабуй
хоць адарви ты ***
и будзе так вавек:
ДА ЖОПЫ НЕ ДАЦЯНЕЦЬ ЯЗЫК СВОЙ ЧАЛАВЕК
и *** ён не дацянець! и сиську тоже - ХУЙ!
плюе Гасподь у душу...
ну что жэ! что жэ!? ПЛЮЙ!

хоць не магу яе я трахаць
у жыцци
але я буду ебсци жорстка
яе у забыцци....

и ад аргазма тога
сдрагнецца рай!
свяршыцца мая месць:
и тут дайдзе да бога,
што у яго таксама жопа есць...


Рецензии