Нянависць

Аттрахай усих людзей, зъяби им их мазги
знасилуй скавародкай, к абедзве, бляць, руки
знасилуй и пачуствуй якая благадаць,
ведь прауда, шчасце? их бляць усех ябаць
О ****зи, ненавижу вас и буду трахаць вас тагда
кали накинецца бяда на вашу жопку маладую
Тады я вас не пашкадую! я изъябу вас злосна, злосна!
на улицэ будзе аж так марозна, што вам члянок зламаю я
и надкусиушы у два края, я изъябу вам вашу жопу,
каб сраць вы болей не магли, и у нящасци палягли...
Ах бляць якия мысли у мяне...яны ужасны,
чаму ж таки я ненавистник страсны?
ВЫ, СУКИ, НЕНАВИЖУ ВАС - я паутараю гэта у сотни раз...
бляць, жызнь несправядлива, гары у агне, усе тое, што мне мила
але...гэта минуты ненависци, часы нящасця,
няхай жа у чалавека у жыцци будзе только МАЦИ......;


Рецензии