Мясье Жопэн

Я бачыу голага чалавека у акне...
Ён сказау, што вирус Жопэна у мяне
Што вирус гэты мяне, мабыць, забъе
"мабыць? Але! Ци буду я жыць
на гэтай зямле?" - спрасиу я шалена
"Да... Але ...з мясье Жопэнам.."
Жыць з мужчынай?! Так!
Не мог я паверыць нияк
Не мог паверыць - о святы Анал
што у сэксуальны плен я папау
"Але хто вы?.." я раптам спытау
"Мясье Жопэн..." - я в атвет услыхау...

и валасатай рукой ён мяне за жопу схапиу
и у царства Жопэна мяне утащыу...


Рецензии