Сялянски ябун

так иди дои ее!
свою корову
маладой сялянский парень

я знаю тебя
ты сялянски ****ун
ты зауседы ябау
сялянских кур
зъеб ты беднага селянина
разам з яго садавинай!

Не адвадзи узгляд хлапчук
падхадзи сюды - да рук
ты жорстка зъеб маего дзядзю
якой ж ты быу ****учай ****зю!

Але ж ты не знау...
што я таки ж як ты!
што я ебау у лесе грыбы!
ты не знау
што я дыназаурау ябау!
куды ж табе да меня
недаросшая канча!

Так иди даи ее!
сваю корову
молодой сялянский парень

пусть ябецца
той хто умее
а хто не умее
пусь доиць карову и млее


Рецензии