Дзеци гарбунов

ты сядзиш, сядзиш,
и пярдзиш, пярдзиш,
ну а жопачка твая
атрастае як цяля.

Мальчыки цвяточки
дрыгают сасочками,
и тыя, як цвяточки,
сжымаюцца у камочки.

Дзеци гарбуноу,
лишоныя мазгоу,
Скачуць па царквам
и песни распяваюць вам.
 
"Хадзем са мной,
гаунючы мой герой,
Мая маленькая пяздюшка,
мая кульгавая гаунюшка, "-
сказау я гарбуну,
чуць накланиушыся к яму.

А гарбуны усе тыя скачучь,
а мальчыки сасочки прачуць,
ляцяць к нам з неба пцички
хаваючы свае яички.

Я узяу за попку гарбуна,
Патом самого пацерял себя
савакуплялся жорстка з гарбуном
и днём и ноччу, уначы и днём.

И усе вакол нас падыхали,
кали савакупленне наша увидали
Гарбун стагнау, крыуляуся и арау,
бо не пабрыу сабе ёе свой анал.

Але гарбун мяне сардэчна не любиу,
таму у аргазме я яго забиу.
Дзиця, якое сам я парадзиу,
дзиця-гарбун, дзиця-дзибил!

Ляциць лятуцень недавумка,
сэксируя папутна з духам абъябутка
Раждённае для сэкса гарбунскае дзиця,
мне сницца па начам у недрах забыцця.

Я ужо сябе чатыры раза меу,
А мысленна гарбатскае атроддзе я имеу..
..у попку мертвую яго таукау,
и у шчэль адкрытую яго ябау.

Дзябил тупы, чаму, чаму?!
Айтец, я быу не справядлиу к яму.
Ведь саграшыу я з гарбуном
ябшы яго нямытым неабкончаным х*ём.

Я жорстки грубы сэкс з им утварыу,
и беднага гарбунца апладатварыу.
Але кали настане Судны Дзень,
и спусцицца на землю той ****ень,

и вылязуць з гарба раждзённыя у сэксе дзеци,
Гарбатыя, нямытыя, пачнуць яны пярдзеци
За што знасилавау я маци-гарбуна,
их маць гаргуллю и крывуллю, ведзь яна
была такого пола сэксуальна,
што горб, у яки я меу яе анальна, то ворган палавы,
и пол завецца "ГАРБУНЫ"

Не дзевачки, не мальчыки-яички
а сэксуальна згорбленыя жбрычки
И так як гарбуна я атъебау,
то у мире стау зъяуляцца гарбунал

и размнажались гарбуны,
и землю ухутцэ засялили усе яны.
Вось так, каб не зъябау я гарбуна,
не быу б "Гомо Гарбунис" никагда!

Ну усё, пара мне ужо исци,
и гарбуноу сваих пасци.
Але запомни, не яби николи гарбуноу,
яны знишчАць цябе и тваих радакоу!

Размножаць у свеце гарбаёбства
Зъябуць людзей и их патомства!


Рецензии