Яна

Зацелуй ей руки,
адарви ёй ниць,
ведь ты хочешь этого,
чтоб её любить?

День, вечер, ночь, утро
будзеш ты як перламутра
будеш ты как аганек
як харошы пиражок

Если хочешь,
ты с ней будешь.
И когда уходит дзень
бедзеш ты малицца ей

...Ён знау яе с дзяцинства
ён хацеу з ёй быць
Але гэта дзяучына
адарвала жопы ниць...

Адарвала? Звераломства!
Як без жопы мне пражыць?
Бо яна хацела жыуь, жыць!
хацела панимаеш?

Панимаеш, я хачу...
але мабыць, улячу...


Рецензии