Нейки ублюдак

Нейки ублюдак
таскае ежу з майго дома
гэта так нявежлива
гэта так знаёма...

Нейки ублюдак у хаце
****уе як у палацэ
носиць мае наски
дергаець ноччу саски

Нейки ублюдак
пасялился у доме
рэчы мае крадзе
нейки ублюдак
срэ у маей ядзе

маци сказала што мабыть
гэта забегла з лесу свиння
каб паискаць жалудоу
ци паглядзець на меня

Не я не веру, не
и чамусть грусна мне

што нейки ублюдак
пяруе у хаце
што нейки ублюдак
ёсть у маей маци...


Рецензии