Ганне у дзень раждення

                Ганне и толька Ганне!

Напэуна гэты дзень
як вуличны ****ень
бо не спрауляють яго людзи
и кожны пра яго забудзе

Але сядьмое марта гэта час
кали спустилася семь жоп да нас
яны и срали, и пярдзели
алмазнай шчэлью зихацели

и прынясли яны з краины жоп
маленьких жабак и мяшок
я у тым мяшку сядзела гаргуллЯ
и на падсрачнику пакачвала дзиця

Дзиця, якое жопна была раждзено
сярод гауна, срулля жыло яно
у будучыне - майстар крэка
и лепшы сябар жопы чалавека

Але пярднула гаргуллЯ
и выпала крывЯдзь з мяшка
а разам дзиунае дзиця
и чъясь бялёсая канча

такия у жизни перамены
легч перарэзаць у жопе вены
И так и падала б яно
яшчэ шаснадцать год, пакуль б не падрасло

Але жанчына, Ганны маци
пайшла у тый час у саду пасраци
и палажыла у снег вядро
каб не засраць сваё дабро

и упала та канча у вядро
а Ганна галавой у яго
Недарам ж людзи гаварят
што у Ганны сэксуальны узгляд

Аднака гэтае дзице
за усих разумнее было
и дзень ражденне Ганны у сёмы дзень у марце
и у гэты дзень спрауляюць праздник у хаце
И з той пары С*****ки Ганны маци
у сад баицца хадзиць срати

А та канча асемянила нашага Симашку
бярэмянным хадзиу сем год
и усё ж радзиу какашку

Што ж пажадаем Ганне шчастя
Здароуя, хлеба и багацця!
каб ты вечна цвила
и у шчасци расла
Дарагая мая, Беларусь!


Рецензии