Трэба любиць...

Дзеци! Жопу трэба берагчы,
яе трэба любить! не крыудзить, не бить
Трэба жопу кахать усею душою
трэба яе цалавать!
         Бо яна твае щасце, бо яна твой любы хлеб
         яки ты не кинеш у поле
         яки табе смачней за усе на свеце
         бо ты знай, што у тваёй жопке
         таксама растут дзети!!!
Иы люби её, даруй её свае годы
ведь узнаешь ты потом, что такое голод!
Когда хочешь ты паесть, кто тебе поможет??!
Кроме жопеньки твоей - никого, а может???... (?)
         Нада жопу цалавать
         и любить зауседы
         бо яна твой любы хлеб
         яки з табой усюды!!!
Трэба жопу любиць, не крыудзиць, не бить
бо, кали ты бъешь сваё "хозяйства"
ты не чалавек, ты звер!!!
Жопу трэба любить, паверь!!!


Рецензии