Ты уходила...

                (Хочу напомнить, что при половом акте до 10 лет обязательно использование презервативов, а то ты можешь забеременеть)
 
Уначы я хажу па дамам
и заглядываю у вокна
ци не ябецца нехта сам
ци не ябе нехта каго-та....

...лучше б ты мяне
заразила ганарэяй
чэм хлопала гэтыми
сраными дзверами!
Да я ананист!
да у мяне *** павис!
и с табой ни разу
я не палучыу аргазму!
але ж я кахау..
так сильна як срау...

...ты ухадзила ад мяня...
я роукхау як дзикая свинья
и я сказау: "****ь!
а гандон з мяне знять????!"
Ты вярнулася зразу...
але ж я палучыу свой аргазм))
             ***
...мая ванна пашла на мель
мая деука - на, ***, панель....


Рецензии