Розум не м. й

Третій день... В голові туман,
Туман з думок летючих і важких,
Засіли там і діють як дурман,
І не позбутися думок тих злих,

Третього дня і третьої ночі,
Від них, моє небо стало чорним,
Третю ніч не можу зімкнути очі,
Бо ми з тобою поряд не сидим,

Розум не мій... Говорить він мені,
Та й думки мої... Такі, що й годі,
Бо не дивлюся я пильльно в твої очі,
І не лежимо на тій же ковдрі,

Третій день... В голові туман,
Та зникне він одразу, лишень
Відчую потік повітря твоїх легень,
Та дай же волю своїм словам,

І буде сонечко світити нам,
Хоч і осінь в нас на носі,
Пора ця холоду й дощам,
А ми по росі ходитимемо босі.

( три дні дурня в голові,
 три ночі не зімкнув я очі)


Рецензии