Качка

Радзилася качка
хто радзиу?
радзилася прачка
бацька - Радзивил

Батька радзивил
усих ен нас радзил
а качка гэта мать
яна па сути бл*дзь

Качка кракае на солнцы
а трусы на теле
непабрыушысь
я лячу да Радзивила
па такое дзела:

Радзивил быу не дзябил
ен усих качак парадзиу
я хачу яго спрасить
як мне качкай дальше БЫТЬ?

качка-качка не журыся
а скарэй давай РАДЗИСЯ


Рецензии