Не брэй мяне, не брэй...

Руки маи
абрасли валасами
абрасли ими и
валасы
сами

я валасаты
але валасами багаты

не брэй мяне не брэй
ты совесть лепш памей
не брэй мяне...
не брэй...

але
сказала ты мне
"хараша ягадзица
але пара и пабрыцца"

(не брэй мяне не брэй)

валасы мае задражали
а ты не мая жалю..
брыла мяне
як тяля...

...а ведь я любил тебя!!!!

                Ананист.


Рецензии