Патрогать за жопку тваю...

...я тябе
патрогаю за жопку
мой любимы чалавек
гэту працавитую попку
не забуду вавек

Як анальнае изумленне
у жытте мае ты вайшоу
як какашки ражденне
з тихим стонам уйшоу

я тябе не знасилую милый
не бойся мяне ****юк
только нежна лагодна искрыва
падсунь сваю попку да рук!

ты не хочаш...ябать тебя в рот!
ты ванючы кульгавы урод!
ты кульгавы як абезьяна!
и жопа твая тоже кульгава!
        ***
не..пэуна попку тваю..
я для нащадкау
сваих
сахраню...


Рецензии