Я не магу без цябе

Людзи, я знау гэтую жопу, так!
я быу яе дзекуючы враг...
я быу супраць жопы, паймице!
яна мяне не кармила, ябице!

ябице мяне, як хатице!
я убиу яе, я! я! я!
але ж я не са зла!
я думау яна мне мяшае!
и без яе жизнь паляпшае!

Але гэта было сумленне,
прастое заблужденне...

Жопа я не магу без цябе...
Я биу тябе... - да!
любиу тябе... - не!


Рецензии