Дыра

Неяснае спадкненне, адчуванне
уплыв памела на маё каханне
я жопу меу - трывожна,
я меу яе так асцярожна...

Мне стала жопна, я заплакау
и пабежау я за заплатай
у жопе была дырка, так
круци ты яе анияк

мой сябар, стала страшна
як жопа з дыркай жЫла - то не важна
але як будзе яна жыць
кали ту дырку не зашыть

Иголку з ниткай я ванзиу сначала
яна арала и крычала
и стау я щэли зашывать
и разам з жопаю араць...
и справа зроблена была
зашыта дырка та была
И чым далей, я панимау
как я не прау, о, как не прау

И тут раптоуна неадкуда
зъявилася бальшое чуда!
ПерднУла жопа на весь мир
як крываноги звер тапир

и разарвала яна шчэли
так як лопалися шышачки на ели
И выпала из жопы жопы нить
я бросиуся яе лавиць

и грозна стау анал тут выць
и бросиуся я жопу тут малить
я чуу, что смертны час настау
всё пакарае мне анал

Ен быу суров, безжаластен, жесток
з яго крававы сток пацёк
кроу бурая з кишками
з яго тарчала аж кусками...

Но раптам - цуд амаль!
зраслась анальная эмаль
и жопа мяне паглацила
яна мяне парабацила

Прашчай мой родны кут, прашчай!
Встречай меня, анал, встречай!


Рецензии