Людаедства

Ён быу людаедам
але жопу любиу
гладзиу яе па начам
и кармиу

Яна прочна ураслась у яго цела
як хоча бурундук яна хацела
Ен забивау людзей, их биу
А потым супчык з их варыу

Куды не паглядзи у яго кватэры
каубасные кишки усюль висели
у банках плавали, смердзя
и пастаянна там пярдзя
сардэчники, какашки, почки
мазгоу гнилыя завиточки...

Але любиу ён жопу..ён любиу
Любиу усим сэрдцам, так любиу
што часам не хватала яму сил
любить ее слабей, чым ен любиу
           ***
Але настау халодны час - зима
и яму снилась па начам ЯНА...
не патаму что ён любиу
а так как меу нияких сил
па снегу за людзьми ганяцца
и без дабычы вазвращацца

Ва сне казалась ветчына
а наяву - ЯНА, ЯНА!
и многа сноу таких ён сниу
ва сне амаль яе не адкусиу

Но голад убивае усякую любовь
Любовь была, а стала кровь
кровь на наже, яким яе
ён вырэзау, но не ва сне
а наяву...
И то, что боль - теперь любовь
любовь да мяса на кастрэ
але з чаго, з чаго?..
з ЯЕ...

...Любил всем сердцем, так любил,
что как-то не хватило сил,
любить ее слабей, чем он любил...


Рецензии