Кв ти й птахи

Про що мріють квіти,
Що відчувають птахи?
Коли відлітають, щоб повернутись,
І світу життя принести.
На що надіються квіти,
Що змушує їх цвісти?
Яке відчуття так само змусить,
мене, все віддавши, тихо піти?
Без права на вічність,
Без права на особистість,
Живуть поміж нас квіти,
Літають у небі птахи.
Чому ж так  для мене важливо,
Щоб поряд були саме квіти,
І мужньо крізь вічність іти.
Що поряд були саме птахи,
І крила крізь роки нести.
Що можуть бачити квіти,
З того, що бачать птахи?
Одні відлітають, а інші лишившись,
Зникають в землі до весни.
Що мріють квіти й птахи?
Їх це давно не турбує,
Лиш моє серце хвилює,
Знов не находжу снаги.
Аби були поряд квіти й птахи..


Рецензии