***

Люблю я мить наближення до гір,
Коли думками ти вже на вершині.
Ти в горах вільним чуєшся? Скажи!
Ні???
Тоді нам в різні сторони. Повір.

Люблю Карпатські ранки...
Сивини
Вершин задимлених ще не торкнулось сонце.
Шепоче стиха донечка:
"Дракон це,
Що спить
Й тумани видихає
Поміж сни..."

Липень, 2009

Фото: "Карпатська піднебесна";
Автор: Роман 'Чиж' Печижак


Рецензии
Оленочко, я в захваті!!!

Катруся Матвийко   08.10.2009 14:52     Заявить о нарушении