Вiдпусти

Я про'шу, мене відпусти.
Тримати мало сенсу,
Тай навіщо?
Згорів вогонь у серці і душі.
Згоріло все, залишив попелище.

Нема нічого, вже нема.
І не тримтить рука в твоїм полоні.
Я сплю вночі, ясплю сама.
В холоднім ліжку, в прохолоді.

Не повернути тих ночей.
І не  зустрітись бiльше на зупинці.
Не бачити твоїх бридких очей.
Не слухати нічого на пластинці.

Забиті цвяхі. Все. Кінець.
Не бачити ніколи сіре небо.
Не хочу чути про все те, що відбулось.
Я просто хочу жить без тебе.

2006


Рецензии