Лиш ти...

Ти мій вітер, мій сон.
Ти мій подих, мій лагідний погляд
Ти, лиш ти.

Як побачиш мене,
То ніколи очей не відведеш,
Ти, лиш ти.

Як почуєш мене,
То ніколи мене не забудеш,
Ти, лиш ти.

Твоя кров у річках,
У блакитних потоках моєї руки,
Це ти.

Ще не бачу тебе,
Але чую твій подих, ти поряд
Знайдеш мене...

Ти мій вітер, мій сон.
Ти мій подих, мій лагідний погляд
Ти, лиш ти.


Рецензии
Мне понравилось. Только не надо кров у ричках. А то люди подумают знаете всякое

Григорий Сычко   04.01.2010 22:49     Заявить о нарушении