Оази

Ті, хто шукає оази - знаходять міраж.
Ті, хто шукає скарби - не знаходять нічого.
Ми свою долю тоді зустрічаємо аж,
Коли, щоб уникнути долі шукаєм дорогу.
 
Не дбайте про "завтра" - ніколи не буде його,
А тільки "сьогодні" уранці укотре настане.
Не прагни до всього - бо "все" це і є "нічого"...
Оази невидимі. Видимі тільки тумани.


Рецензии
Гарний вірш, ємний. С теплом, Владимир☼

Владимир Блэк   13.03.2018 14:56     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.