Безсоння

Безсоння - річ така, що зна,
Коли прийти, а коли її нема.
Наче й справді жива істота,
Що ходить у вікно з вікна.

Ось прийшла черга і моя,
Щоб не спати з зорями всю ніч,
Он, бачу, світить зіронька твоя,
А моя.. Забув і де вона...Ось у чому річ.

Ранок, світа, все так і треба,
Йде й безсоння вже від мене,
До чужого, сусідського вікна,
Розум туманиться і в ньому лине,
Музика чарівна і люба мені картина...


Рецензии