Вбивство

Якщо б мене запевнили
що за вбивство мені нічого не зроблять
твоїм тілом вже б харчувались комахи
яких ти так боїшся

Спочатку твої зуби видали б скрегіт зморщених кайфом ліфтів –
насосних дамб нафталінових під’їздів
скрегіт
що схожий на сміх твоїх окислених фарбою подружок

А потім навіть без гумових рукавичок
без протигазу
без сумнівів
без міміки на обличчі

Вичавив би цукрову кров із пружних вологих судин
витягнув би кістки домашніх тваринок із рожевих зашморгів на зацілованій шиї
склав би у коктейлеву суміш оцтові тіла твоїх йобарів
і в пам’ять про тебе висмоктав би з них все що зміг

Але ніхто не запевнив
ну що ж чекатиму
коли сама все зрозумієш


Рецензии