Пiдцупили

А ось, я і постараюся передати свої думки і відчуття  після того, як виявив, що найкоханіший мій сайт випарувався раптом  без сліду в нескінченність ноосфери, а скільки належало праць, як старався, стійко і мовчки переживав нападки сіоністських і інших реалістів, наці і інших скособочених анонімів, як радів кожному теплому відгуку, жив, можна сказати повним віртуальним життям.
Це можна порівняти лише і лише з тим, як неначебто Сізіф три роки укочував свій камінь на височенну гору віртуальної поезії, і вже коли майже досяг, упустив ненароком. Пробурмотівши нечленороздільне, довбешкою помотавши, зітхнув глибоко, і пішов вниз, починати все своє спочатку. Прийшов, обернувся, озирнувся, а камінчика немає.
Підцупили…


Рецензии
Можливо, Ви мали на увазі ПОЦУПИЛИ?

Хулиганка Обыкновенная   22.09.2009 21:00     Заявить о нарушении
Это ж, будет украли самым немилосердным образом.
А так, просто и со вкусом, подворовывают.

Ицхак Скородинский   22.09.2009 21:44   Заявить о нарушении
Супер! !!!!!!!!!! :))))))))

Хулиганка Обыкновенная   22.09.2009 21:55   Заявить о нарушении